Rektörümüz Prof.Dr. Tamer YILMAZ ve Beraberindeki Yöneticilerimizin Adana Ziyaretleri

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve beraberindeki yöneticiler, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Sözlü’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Başkan Sözlü’yü makamında ziyaret eden Rektör ve yöneticiler, Gaziantep’in eğitim sistemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sayın Başkan; HKÜ ile her türlü projede ortak çalışmaya hazır olduklarını, Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın tecrübelerinden mutlak surette istifade etmek istediklerini ve Adana ilinin Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne her konuda yardıma hazır olduklarını ifade etti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi heyeti, ziyaretlerinin sonunda Başkan Sayın yönetimi ziyarette, Başkan Hüseyin Sözlü’ye Üniversitelerinin plaketini takdim ettiler.

Heyetimiz,  Sayın Hüseyin Sözlü'nün ardından  Çukurova  Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kibar’ı makamında  ziyaret etti.

Çukurova  Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kibar, kendisini ziyaret eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı Rektörlük makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Kibar, Çukurova Üniversitesi’nin (ÇÜ) gelişim süreci ve yürüttükleri projeleri ile ilgili Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’a  bilgiler verdi.  Sayın Kibar; Yabancı öğrenci sayılarının (2014 yılı itibariyle-749 yabancı öğrenci olduğunu), genel oranlarının %1,5’i olduğunu, HKÜ’nün %5’lik oranını takdir ettiklerini, ÇÜ’nün özel bir basın ekibi mevcut olduğunu ve HKÜ’yü yakından takip ederek HKÜ basın görünürlüğünü takdirle izlediklerini ifade etti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi heyeti, ziyaretlerinin sonunda, Çukurova  Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mustafa Kibar’a Üniversitelerinin plaketini takdim ettiler.

Heyetimiz günün son ziyaretini,  Sabah Gazetesi Adana Bölge Koordinatörü Sayın Ersin Ramoğlu ve Yardımcısı Sayın Temel Eren’i  ziyaret ederek gerçekleştirdi.

Sabah Gazetesi Adana Temsilcisi Sayın Ersin Ramoğlu, kendisini ziyaret eden Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı ve ekibini makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ramoğlu, HKÜ olarak yapılacak organizasyonları ve  etkinlikleri her zaman  destekleyeceklerini ifade etti.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz ise, HKÜ bünyesinde yeni bölümler açmak için gerekli girişimlerde bulunduklarını belirterek, "Kurumumuzda eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Üniversitemiz Gaziantep ve bölgemize her zaman ışık tutan bir kurum olma özelliğini sürdürecektir. Öğrenci sayımız her yıl artmaktadır. Bu durum, bugüne kadar attığımız her adımın olumlu ve doğru olduğunun göstergesidir diye düşünüyoruz" dedi.

HKÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, HKÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Akif Akkuş ve HKÜ Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Dr. Ahmet Cömert; Sabah Gazetesi Adana Bölge Koordinatörü Sayın Ersin Ramoğlu ve Haber Müdürü Sayın Temel Eren’e, HKÜ’nün ntüm organizasyonlarına verdikleri destekten dolayı plaket takdim etti.