Toplumsal Duyarlılık Projesi Kapsamında Öğrenciler Sosyal Markette Görev Alıyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Belediyesi arasında ortak akıl ve mevcut imkanların en verimli şekilde toplum yararına kullanılması adına imzalanan Toplumsal Duyarlılık iş birliği projesi ilk meyvelerini vermeye başladı.

Proje kapsamında Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde okuyan 30 öğrenci Şahinbey Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açılan sosyal markette vatandaşların daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için yardımcı oluyor.

Şahinbey Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açılan sosyal markette görev alan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü Öğrencileri Veysel Kahraman ve İrem Tanrıöver, Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Şahinbey Belediyesi arasında imzalanan toplumsal duyarlılık projesi kapsamında gönüllü olarak sosyal markette görev aldıklarını belirtti.

Amaçlarının sosyal markette alışveriş yapan vatandaşlara yardımcı olmak olduğunu kaydeden öğrenciler, "Toplumsal Duyarlılık Projesi ile kendi farkındalığımızı topluma karşı sorumluluklarımızı yerine getirerek, insanları mutlu etmenin  mutluluğunu yaşıyoruz. Proje kapsamında bizlere bu imkanı sunan  Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özdemir'e ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz."dediler.