Toplumsal Olayların Türkiye Ekonomisine Etkisi konferansı yapıldı.

"Toplumsal Olayların Türkiye Ekonomisine Etkisi"

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 03 Aralık 2013 tarihinde İşadamı Sayın Ethem SANCAK'ın katılımlarıyla “Toplumsal Olayların Türkiye Ekonomisine Etkisi” konulu konferans yapıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Aktif Gençlik Kulübünün düzenlemiş olduğu konferansa; Rektör Prof.Dr. Tamer YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hanifi ASLAN, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Edibe SÖZEN,  Akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Sayın YILMAZ’ın ardından İşadamı Sayın SANCAK, "Toplumsal Olayların Türkiye Ekonomisine Etkisi" 'ni tüm detaylarıyla ele aldı.

Sayın SANCAK; “Gençlerin davetlerine katılıp hem öğreniyor hem öğretiyoruz” dedi ve “Toplumsal Olayların Türkiye Ekonomisine Etkisi" 'nin arka yüzünde olan olayların tüm detaylarını öğrencilerle paylaştı.

Büyük ilgi gören konferans soru-cevap kısmının ardından sona erdi.