Üniversitemizde Akademik Ödül Töreni Heyecanı Yaşandı

Üniversitemizde; “Bilimsel Araştırmalar ve Uluslararası yayınları ile Bilim ve Teknolojiye katkıda bulunan öğretim elemanlarını desteklemek amacıyla ilk kez düzenlenen "Akademik Ödül Töreni” 14 Şubat 2014 saat 18:00’de Hukuk Amfimizde gerçekleştirildi.

2010-2013 Akademik yıllarında gerçekleştirdikleri çalışmalarla Üniversitemizi temsil eden akademisyenlerimiz  için düzenlenen "Akademik Ödül Töreni", birçok kişiyi bir araya getirdi.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin düzenlemiş olduğu törene; Gaziantep Valisi Sayın Erdal Ata, AK Parti Milletvekili Sayın Fatma Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Asım Güzelbey, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz COŞKUN, Şahinbey Kaymakamı Sayın Uğur Turan, Şehitkâmil Kaymakamı Sayın Mehmet Aydın, Oğuzeli Kaymakamı Sayın Arif Gül, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Sayın Ali Gezer, Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil Belediye Başkanı Sayın Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Sayın Bekir Öztekin, AK Parti İl Başkanı Sayın Ahmet Uzer, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Orhan Cemal Kalyoncu, Mütevelli Heyet Danışmanı Sayın Songül Kalyoncu, Mütevelli Heyet Üyeleri; Sayın Ömer Faruk Kalyoncu, Sayın Haluk Kalyoncu, Sayın Mehmet Okyay, Sayın Mustafa Çakmak, Sayın Necip Fazıl Yılmaz, Sayın Temur Bülbül, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve Gazeteci Yazar Sayın Abbas Güçlü katıldı.

Açılış konuşması yapan Rektör Yılmaz; “Bugün burada bilimsel yayınları ile üniversitemizin ismini duyuran, yaptıkları projelerle üniversite-sanayi işbirliğine katkı sunan akademik personel ödülleriniz vereceğiz. Hepsine üniversitem adına şükranlarımı sunuyorum. İçinde Epilepsi’ye yeni bir yaklaşımdan, rüzgâr türbinlerinin elektronik tasarımı, eğitim sisteminde modern yaklaşımların geliştirilmesi, tekstil kümelenmesi gibi oldukça geniş bir yelpaze var. Ayrıca kuruluşundan bugüne Üniversitemize katkı sağlayan Akademik ve İdari Personelimize de minnettarlığımızı göstermek için plaket takdim edilecektir. Saygıdeğer Konuklar, hepinize Akademik Ödül Törenine katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Üniversitemizde ilk kez bir ödül töreni heyecanı yaşandı. Şehrimizin, bölgemizin ve ülkemizin eğitimine kalite katmayı ve Akademisyenler arasında farkındalık oluşturmayı hedefleyen Akademik Ödül Törenimize ilgi büyük oldu. Epilepsi’ye yeni bir yorum getiren çalışmaların yanında, Mühendislik alanında yenilenebilir enerji kaynaklarının geliştirilmesi ve eğitimde yeni metotların sunulduğu bilimsel çalışmalarla birlikte bölgede ilk olarak kurulan Çevre Analiz Laboratuarı, Güneş Enerjisi Mükemmeliyet Merkezi ve Sanayi Kümelenmeleri projeleri ile ön plana çıkan bilim adamları ödüllendirildi.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından bilimsel çalışmaları ile ödülü hak eden Akademisyenlerimize ödülleri takdim edildi.

Basından linkler :

Malatya Gerçek Hkü 'akademik Ödül Töreni' Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Maraş Gündem Hkü Akademik Ödül Töreni Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Olay53 Hkü 'Akademik Ödül Töreni' Düzenlendi haberi 15.02.2014 Internet
Pirsus Haber Hkü Akademik Ödül Töreni haberi günün haberleri oku PirsusHaber 15.02.2014 Internet
PolitiKars Hkü Akademik Ödül Töreni Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Son Dakika Hkü 'Akademik Ödül Töreni' Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Şanlıurfa Hasan Kalyoncu Üniversitesi 2014 Yılı Akademik Ödül Töreni Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Trabzon Tv Hkü 'akademik Ödül Töreni' Düzenlendi 15.02.2014 Internet
Zap Haber Hkü 'Akademik Ödül Töreni' Düzenlendi haberi 15.02.2014 Internet