Yeşilevler Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizdeydi

Yeşilevler Anadolu Lisesi’nden 200 kişilik öğrenci grubu, 26 Aralık 2013 Perşembe günü, rehber öğretmenleri eşliğinde Üniversitemizi ziyaret etti.

Üniversiteyi yerinde görmenin motive olmaları açısından daha yararlı olduğunu düşünen öğrenci grubuna, gezi programı çerçevesinde; Mühendislik Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Yabancı Diller Yüksekokulu, HKÜ Mütercim Asım Kütüphanesi ve Merkez Kampüs alanı gezdirildi.

Öğrenciler; kampüs ortamı, sosyal aktiviteler ve öğrencilerin kampüs yaşamı gibi merak ettikleri konular hakkında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinden bilgi aldılar.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda, Yeşilevler Anadolu Lisesi Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ni tanımaktan ve iyi ağırlanmaktan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.