Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail YÜKSEK beraberindeki heyet ile Rektörümüz Prof. Dr.Tamer YILMAZ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail YÜKSEK beraberindeki  heyet ile Rektörümüz Prof. Dr.Tamer YILMAZ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Yüksek "Kendisi  ile daha önce uzun süre beraber çalıştığım Yılmaz çalışkanlığı, azmi ve enerjisi ile her zaman örnek bir akademisyen olmuştur kendisine  Hasan Kalyoncu Üniversitesindeki yeni görevinde başarılar dilerim" dedi.