Yurtdışı Eğitimin Kariyerinizdeki Rolü Adlı Konferans Yapıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisi’nde 04 Aralık 2013 tarihinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kit ( Kalyoncu Institute of Technology Association) öğrenci kulübü ve yurtdışı danışmanlık şirketini sposorluğunda 'Yurtdışı Eğitimin Kariyerinizdeki Rolü' adlı konferans yapıldı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Amfisinde, Hasan Kalyoncu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kit ( Kolyoncu Institute of Technology Association) öğrenci Kulübünün düzenlemiş olduğu konferansta, Önder Öztütüncüler ve Nihan Toker sunumlarıyla öğrencileri bilgilendirdiler.

Konferans programında Önder Öztütüncüler “Yurtdışı Eğitimin Farkı, Neden Yurtdışında Eğitim Alınmalı, Yurtdışı Eğitimine Nerden Başlamalı, Yurtdışı Dil Eğitim Programları, Dil Eğitimi Veren Kurumlar ve Yurtdışı Eğitimin Ayrıcalığı” üzerine bir konuşma yapmıştır.

Konferans  soru-cevap kısmının ardından sona erdi.