15 Temmuz Tasarım Yarışması

Yarışma Katılım Şartnamesi

1. Yarışma; lisans, yüksek lisans ve doktora olmak üzere tüm üniversite öğrencilerine açıktır.
  2. Yarışma, toplamda 7 alt kategoride yapılacaktır. Kategoriler: Demokrasi, Devlet, Millet, Halk, Milli İrade, Hukuk ve Adalet, Vatanseverlik.
  3. Yarışmacılar, eserlerinin hangi kategoride yarışacağını, başvuru formunu doldururken belirtirler. Kategori hakkında bir ihtilaf çıkması halinde, kategoriyi belirleme yetkisi Yarışma Jürisine ait olacaktır.
  4. Yarışmanın ana fikrine ve temasına uygun tüm eserler yarışmaya katılabilir.
  5. Yarışmaya katılım ücretsizdir.
  6. Daha önce başka yarışmaya katılmış ve ödül almış tasarımlar da yarışmaya katılabilirler.
  7. Yarışmaya katılacak tasarımlarda teknik açıdan herhangi bir sınırlama bulunmamaktadır.
  8. Tasarımlar, herhangi bir formatta, FULL HD (1920×1080) çözünürlükte, DVD ile Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesine kargolanacaktır. Aynı zamanda tasarımlar, WeTransfer yoluyla tasarimyarismasi@hku.edu.tr e-posta adresine yollanacaktır.
  9. Aynı yarışmacı birden çok tasarımla yarışmaya katılabilir.
  10. Başvuru sonrası tasarımlar iade edilmez. Gönderilen tasarımlar, Hasan Kalyoncu Üniversitesi arşivinde saklanacaktır.
  11. Yarışmaya son katılım tarihi 10 Temmuz 2019 olup, bu tarihten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.
  12. Tasarımlar Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin görevlendireceği jüri tarafından değerlendirilecek ve yarışmayı kazanan tasarımlar belirlenecektir. Ödül almaya layık görülen tasarımlar Hasan Kalyoncu Üniversitesi web sitesinde ilan edilecek ve sahipleri ile iletişime geçilecektir.
  13. 15 Temmuz Tasarım Yarışmasını yürütme yetkisi Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne ait olup, yarışma içinde çıkabilecek her türlü sorun hakkında nihai karar verme yetkisi de Hasan Kalyoncu Üniversitesindedir.
  14. Tasarımlarla ilgili olarak üçüncü kişilerden doğabilecek telif problemleri başvuru ve eser sahibinin sorumluluğundadır.
  15. Ödül alan tasarım sahiplerine, 16 Temmuz 2019 tarihinde Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenecek ödül töreninde ödülleri takdim edilecektir.
  16. 15 Temmuz Tasarım Yarışması katılım koşulları, 16 maddeden oluşur ve her başvuru sahibi bu koşulları kabul etmiş sayılır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi yetkilileri katılım koşullarında her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptirler.

Jüri Üyeleri

Doç. Dr. Barış Bulunmaz (Hasan Kalyoncu Üniversitesi)
Dr. Öğr. Üyesi Emine Şahin (Gaziantep Üniversitesi)
Öğr. Gör. Mehmet Vanlıoğlu (Hasan Kalyoncu Üniversitesi)