2. Dönem Pedagojik Formasyon Eğitimi Dersleri Hakkında

• 2. dönem dersleri 10 Şubat 2019 tarihinde başlayacaktır.
  • 2. dönem dersleri:

PDF102 – Özel Öğretim Yöntemleri (Uygulamalı)

PDF104 – Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı (Uygulamalı)

PDF106 – Öğretmenlik Uygulaması (Staj)

• Derslere devam durumları daha önce yayınlanmış olan duyurularda belirtildiği üzere uygulamalı dersler için %80 olarak hesaplanacaktır.
  • PDF106 Öğretmenlik uygulaması staj yerleri, öğrencilerin güz döneminde devam ettikleri okullar ile aynı olacak şekilde belirlenmiştir.
  • PDF102 Özel Öğretim Yöntemleri ve PDF104 Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı uygulama dersleri için belirlenen gruplar aşağıda olduğu şekli ile öğrencinin seçimine sunulmuştur. İlgili grupların günleri, yerleri, saatleri ve kontenjanları şu şekildedir:
Grup Yer Gün Saat
Grup 1

Pazartesi 16:30-19:30
Grup 2

Cuma 16:00-19:00
Grup 3

Pazar 10:00-13:00

Öğrenciler kendileri için uygun gördükleri bu linkten (Lütfen tıklayınız)tercih edebilir. Gruplar oluşturulurken belirtilen kontenjanların dışına çıkılmayacaktır. Her grupta iki ders bulunmaktadır: 1. Özel Öğretim Yöntemleri, 2. Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı. Sadece bir gün seçimi yapmak iki dersi seçmek için yeterli olacaktır.

İki dersin grup seçimi için son tarih: 6 Şubat 2019, saat 17.00’dır. Ders seçimi için başvuru önceliği esastır. Kontenjanı dolan grup, sistem üzerinden otomatik olarak kapatılacaktır. Belirlenen tarih aralığında ders seçimi yapmayan öğrencilerin ders seçimleri sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.