2019-2020 Güz Dönemi Lisansüstü Beslenme ve Diyetetik AD Lisansüstü Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

T.C. HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ DUYURU

“PROGRAMLARA ASİL ÖĞRENCİ OLARAK KABUL EDİLEN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI 29 – 31 TEMMUZ 2019 TARİHLERİ ARASINDA SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SEKRETERLİĞİNDEN YAPILACAKTIR. (KAYITLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR.)
PROGRAMLARA YEDEK OLARAK KABUL EDİLEN ADAYLARIN KESİN KAYITLARI 1 – 2 TEMMUZ 2019 TARİHLERİ ARASINDA SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SEKRETERLİĞİNDEN YAPILACAKTIR. (KAYITLAR ŞAHSEN YAPILACAKTIR). ASİL LİSTEDEN ADAYLAR İLE KONTENJAN DOLMADIĞI TAKDİRDE, YEDEK LİSTEDEN SIRASI İLE ADAYLAR KAYIT YAPTIRMAK İÇİN ÇAĞIRILACAKTIR.
KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER:
(Süresi içinde kesin kaydını yaptırmayan aday, kayıt hakkını kaybeder.)
1. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı / noter onaylı örneği / aslı) (Lisans-Yüksek Lisans)
2. Not döküm belgesi (Transkript) (aslı / noter onaylı örneği) (Lisans-Yüksek Lisans)
3. ALES belgesi
4. Yabancı Dil Sınav belgesi (Doktora Programı için)
5. 4 adet fotoğraf
6. Nüfus cüzdanı fotokopisi
7. Askerlik durum belgesi (e-devlet çıktısı)
8. İkametgâh belgesi (e-devlet çıktısı / muhtarlık / Nüfus Müdürlüğü)
9. Online Başvuru Formu (Programa kabul edilen aday tarafından imzalanarak teslim edilecektir.)
10. İlgili programın öğrenim ücretini yatırıldığını gösterir banka dekontu (üniversitemiz muhasebe biriminde internet bankacılığı veya kart ile işlem yapacak adayların dekont getirmesine gerek yoktur)
NOT 1: Eksik evrakla kesinlikle kayıt alınmamaktadır.
NOT 2: Bakaya / Kaçak durumunda olan öğrencinin kaydı yapılmamaktadır.
NOT 3: Renkli Fotokopi / fotokopi kabul edilmemektedir.
NOT 4: Milli Savunma Bakanlığı 1111 Sayılı Askerlik Kanununa yapılan eklemeye göre Askerlik işlemlerini hiçbir şekilde Enstitüler tarafından yapılmayacağı ve Enstitüler tarafından herhangi bir askerlik yazısı gönderilmeyecektir. ASAL Bölge Başkanlıkları kayıt işlemlerini sistem üzerinden otomatik olarak çekecek ve Sevk Tehiri (Tecil) işlemlerini yapacaklardır.
NOT 5: Askerlik tecil işlemleri için gerekli bilgileri bağlı bulunduğunuz ASAL Bölge Başkanlığından öğrenebilirsiniz.

BESLENME VE DİYETETİK AD BESLENME VE DİYETETİK TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI  ASİL KAZANAN  LİSTESİ
1 Sena BEKERECİOĞLU
2 Edanur AYDIN
3 Hamiyet Pelin ZENGİN