3713 Sayılı Kanun İle Özel Öğrenci Statüsü Alımı

Özel öğrenci statüsünde başvurular 2 Ekim 2018 mesai bitimine kadar yapılacaktır.

3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu Kapsamında Terörle Mücadele Ederken Hayatını Kaybeden Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetler Personeli ile 15 Temmuz 2016 Tarihinde Gerçekleştirilen Darbe Girişiminde Şehit Olanların Ülkemizdeki Yükseköğretim Kurumlarında Kayıtlı Eş ve Çocuklarının Talepleri Halinde Diğer Yükseköğretim Kurumlarında Özel Öğrenci Olarak Eğitim Alabilmelerine İlişkin Duyuru (17.08.2017 tarihinde güncellenmiştir.) kapsamında, özel öğrenci başvuruları alınacaktır.

ÖNEMLİBaşvurular Öğrenci İşleri Müdürlüğün’den aşağıda belirtilen tarih ve belgeler ile bireysel olarak yapılacaktır.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ 667 KHK ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURU TARİHLERİ
Son Başvuru Tarihi 2 Ekim 2018
Derslerin başlaması 24 Eylül 2018

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER