HKÜ'nün Katkılarıyla Genç Türkiye Zirvesi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nin çözüm ortağı olarak katkı sağladığı Genç Tu¨rkiye Zirvesi “İnovatif Düşün, Geleceği Yönet” ana teması ile 23 – 24 – 25 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecektir.

165 ülke ve Türkiye’nin 81 ilindeki üniversitelerden hiçbir ayrım gözetmeksizin, tüm renkleriyle Türkiye’yi oluşturan gençliğin temsilcisi olarak 3000 üniversite öğrencisinin, sahip olduğu ülke geleceğine yön vermek için bir araya geleceği Genç Tu¨rkiye Zirvesi bu bağlamda Cumhuriyet tarihinin en dinamik gençlik projelerinden biridir.

Zirve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye İhracatçılar Birliği ve İstanbul Sanayi Odası ve çeşitli üniversitelerin stratejik ortaklığı, birikimi ve iş birliği ile gerçekleştirilecektir.

Organizasyon hakkında ayrıntılı bilgi almak için;

www.gencturkiyezirvesi.org