HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ

Öğrenci İşleri Müdürlüğü

Kapatılan Üniversitelerden, merkezi yerleştirme ile üniversitemize yerleştirilen öğrencilerimizin kayıt işlemi hakkında:

Sevgili Öğrencilerimiz, kayıt esnasında ücret talep edilmemektedir. Ücretlerinizi Final sınavına kadar ödeyebileceksiniz. Zaman kazanmak açısından ve yarın başlayacak olan eğitim-öğretim süreci ve oryantasyon programına katılımlarınızı sağlamak adına, dosya açma işlemi yapmak için üniversitemize gelmenizi beklemekteyiz. Öğrencilerimiz pazartesi gününden itibaren okula gelmeden de e-devlet üzerinden kayıtlarını yaptırabileceklerdir. E-devlet şifresi olmayan öğrencilerimizin şifrelerini edinmesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

Sosyal medyada dolaşan yanlış yönlendirme ve bilgilere itibar edilmemesini rica ederiz.

HKU Öğrenci İşleri Müdürlüğü