Öğretim Üyesi Alım İlanı

T.C.
HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz akademik birimlerine aşağıda belirtilen bölümlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanun ve ilgili yönetmelik kapsamında tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır.

Fakülte –
Yüksekokulu

Bölüm

Adet

Unvanı

Elektrik Elektronik Mühendisliği

İnşaat Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği

Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi

İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı

Profesör,  Doçent, Yrd.Doçent

Alanında Doktora yapmış olmak.

Görsel İletişim ve Tasarımı

Profesör,  Doçent, Yrd.Doçent

Alanında Doktora yapmış olmak.

Eğitim Fakültesi

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Alanında Doktora yapmış olmak

İngilizce Öğretmenliği

Yrd. Doç. Dr.

1.Yabancı Dil Eğitiminde Öğretim, Program alanında Doktora yapmış olmak.

İlk ve Acil Yardım Prog.

Prof.Dr.

Kulak Burun Boğaz alanında uzman olmak.

Adalet Prog.

Doktora  yapmış olmak

Başvuru Belgeleri:

1.  Adayların, 2547 Sayılı Kanunun 23. 25. ve 26. Maddelerinde belirlenen asgari koşulları sağlamış olmaları.
  2. Başvuracakları fakülte, bölüm ve alanı belirten dilekçe, Özgeçmiş (YÖK Ek-4 formatında), Yabancı dil belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, fotoğraf (2 adet), Diploma fotokopilerinin aslı, noter onaylı sureti veya Personel Müdürlüğümüz tarafından aslı görülerek onaylanan suretleri olması gerekmektedir.
  3. Profesörler için doçentlik ve doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması, profesörlük                 atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 6 takım dosya,
  4. Doçentler ve Yardımcı Doçentler için doktora/uzmanlık belgesi, lisans diploması,  Doçentlik atama yazısı ile bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosya,
  5. Doçentliğe atamalarda en az Üniversitelerarası Kurulun doçentlik sınavı için kabul ettiği ilkeler aranır.
  6. Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanması gerekmektedir.
  7. Başvuru Süresi ve Yeri:  İlanın yayın tarihinden itibaren 15 gün içerisinde, aşağıdaki adrese başvurmaları gerekmektedir.

Posta ile yapılacak başvurularda meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.
Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü
Havalimanı Yolu 8.km.
Şahinbey-GAZİANTEP
Tlf          :  0342 211 80 80    Fax    :  0342 211 80 81      Web                :info@hku.edu.tr