Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı İlanı

İlanımız 25 Aralık 2019 tarihli 30989 sayılı resmi gazetede yayınlanmıştır.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda ismi yazılı programına, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 31.Maddesi, “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliği’nin ilgili maddesine göre Öğretim Görevlisi alınacaktır.

Öğretim Görevlisi Kadrosuna Müracaat Edecek Adaylar:

1. Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun, Birimi, Unvanı, Adayın iletişim adresleri (adres, telefon no, e-mail vs.) açıkça belirtilecektir.
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi,
  3. Özgeçmiş,(YÖK EK-4 Formatında)
  4. Erkek Adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecil veya muaf olduğunu belirten belge,
  5. Lisans/Lisansüstü Diploma fotokopileri (NOTER veya Üniversite onaylı)
  6. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Üniversitelerarası Kurulca denkliğini gösterir belgenin fotokopisi (onaylı belge)
  7. Resmi Transkript (Lisans Eğitimi ile ilgili) (NOTER veya Üniversite onaylı)
  8. ALES Belgesi
  9. 2 Adet biyometrik fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)
  10. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hizmet Takip Programından (HİTAP) alınan Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile ayrılmış olanlar getireceklerdir.) (onaylı belge)
  11. Herhangi bir adli sicil kaydı olmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınan belge)

Posta ile yapılacak başvurularda meydana gelecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

Adres:

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Havalimanı Yolu 8.km. Şahinbey-GAZİANTEP

Tlf  :  0342 211 80 80/1531   Fax :  0342 211 80 81      E-Mail :info@hku.edu.tr

SINAV TAKVİMİ

İLK BAŞVURU TARİHİ: 25.12.2019

SON BAŞVURU TARİHİ:08.01.2020

ÖN DEĞERLENDİRME TARİHİ: 10.01.2020

GİRİŞ SINAVI GİRİŞ TARİHİ: 21.01.2020

SONUÇ AÇIKLAMA TARİHİ: 24.01.2020

*Atanmaya hak kazanan Aday/Adayların tüm belgeleri onaylı olmak zorundadır. Duyurulur.
Tablonun tamamını görüntülemek için sola kaydırınız.

ÜNVANI İLANIN ÇIKILACAĞI BİRİM BÖLÜMÜ KADRO SAYISI BAŞVURU ŞEKLİ

ALES

YABANCI DİL

SONUÇLARIN AÇIKLANACAĞI İNTERNET SİTESİ BAŞVURU YERİ İLAN ÖZEL ŞART
Öğr. Gör. Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı 1 Şahsen/Posta 70 www.hku.edu.tr Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Hemşirelik Lisans mezunu olmak. Ve Hemşirelik Anabilim Dalı (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği) Tezli Yüksek Lisans mezunu olmak.