Pedagojik Formasyon Bahar Yarıyılı Ücretleri Hakkında

2. DÖNEM PEDAGOJİK FORMASYON ÜCRETLERİNİN YATIRILMASI

2. dönem kayıtları için para yatırma işlemleri 26 Ocak-6 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreç içerisinde ücret yatırma işlemini yapmayan öğrencilerin kaydı silinecektir. Para yatırma işlemi internet sitemizde bulunan banka hesap numarasına (açıklama kısmına; isim, tc kimlik no, pedagojik formasyon kapsamında ücretin yatırıldığı yazılarak ) veya kredi kartı ile üniversitemiz muhasebe bölümüne yapılabilir. 2. Dönem ücreti KDV dahil 1108 TL dir.

GAZİANTEP İLİ DIŞINDA ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI YAPMAK İSTEYEN PEDAGOJİK FORMASYON ÖĞRENCİLERİ İÇİN DUYURU

Gaziantep dışında uygulama yapmak isteyen öğrencilerin; kendilerinin bizzat uygulama yapacakları okullar ile iletişime geçmeleri istenmiştir. Uygulama yapılacak okullara kurumumuz tarafından herhangi bir ödeme yapılamayacağı ön koşulu çerçevesinde uygulama okullarının tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Şu ana kadar tarafımıza bu konuda bir bilgilendirme yapılmamış olup, il dışında uygulama yapacak öğrencilerimizin uygulama okulları ile ilgili bilgileri pedagojik formasyon koordinasyon birimine bir dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir. İletilen dilekçede uygulama yapılacak okula ilişkin aşağıdaki bilgilerin bulunması gerekmektedir:

1. İl/ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü adı
  2. Okul adı
  3. Okul iletişim bilgileri
  4. Uygulama öğretmeni adı
  5. Okul yönetimi tarafından onaylı işbirliği yazısı bulunmalıdır. İlgili “işbirliği yazısı” için buraya tıklayınız.

PEDAGOJİK FORMASYON BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

Pedagojik formasyon kapsamında Eğitim Bilimleri bütünleme sınavı 27 Ocak 2015 saat 18.00 de olacaktır.