Pedagojik Formasyon Eğitimi Final ve Bütünleme Sınavları

PDF108 Rehberlik dersine ait Final sınavı 20 Mayıs 2018 Pazar günü saat 14.00’da yapılacaktır. Sınav yeri Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gaziantep Merkez Kampüsü Eğitim Fakültesi derslikleridir. Öğrencilerin, sınav günü isimlerinin yazılı olduğu salonlarda sınava girmeleri gerekmektedir. Ayrıca sınavda yer alacak öğrenciler nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Aksi taktirde ilgili öğrencinin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.
Final sınavı sonucunda başarılı olamayan öğrenciler için  PDF108 Rehberlik dersi Bütünleme sınavı 26 Mayıs 2018 Cumartesi saat 14.00’da yapılacaktır.  Sınav yeri Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gaziantep Merkez Kampüsü Eğitim Fakültesi derslikleridir. Öğrencilerin, sınav günü isimlerinin yazılı olduğu salonlarda sınava girmeleri gerekmektedir. Ayrıca sınavda yer alacak öğrenciler nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmak zorundadırlar. Aksi taktirde ilgili öğrencinin sınava girmesi mümkün olmayacaktır.