Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Takvimi Hakkında

Psikoloji / Felsefe / Sosyoloji
İşletme / Muhasebe ve Finansman
İngiliz Dili ve Edebiyatı / Mütercim-Tercümanlık / İngiliz Dili ve Kültürü

Programımıza yukarıda belirtilen bölümler dışında yapılan ön başvurular kabul edilmeyecektir.

• Belirtilen lisans programlardan mezun olanlar ile Üniversitemizin 4. Sınıf lisans öğrencileri ve  ön başvuru yapabilecektir.
  • Bu koşulları sağlayan adaylar arasındaki sıralama, her bir bölüm için üniversitemizin öğrencilerine öncelik verilmek üzere genel not ortalaması üzerinden yapılacaktır.

TAKVİM

• 2018-2019 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programımız;

24 Eylül 2018’de başlayacak olup 17 Mayıs 2019tarihi itibariyle tamamlanacaktır.

24 Eylül 2018– 28 Aralık 2018      (I. Dönem)

11 Şubat 2019 – 17 Mayıs 2019   (II. Dönem)

• Programımıza kayıt için; Ön başvurularımız 6 – 10 Ağustos 2018tarihleri arasında alınmaya devam edilecektir. (Daha önce ön başvuru yapan ve/veya başvurusunu onaylayan adayların tekrar ön başvuru yapmasına gerek yoktur.)
  • Ön başvuruların tamamlanmasının ardından kriterlere göre belirlenmiş asıl ve yedek listeler 13 Ağustos 2018’deaçıklanacaktır.

Asıl liste kesin kayıt tarihi: 27 Ağustos 2018

Yedek liste kesin kayıt tarihi: 28 Ağustos 2018’dir.

• Asıl liste ile belirlenen kontenjan dolmaması durumunda yedek listeden hak kazanan öğrenciler, gün içinde geliş önceliğine göre kayıt edilecektir. Açıklanan yedek listede not ortalaması önceliği söz konusu olmayacaktır.
  • Asıl ve yedek liste günleri sonucunda boş kontenjan kalması durumunda; boş kalan kontenjanlar 29 Ağustos 2018tarihinde ilan edilecektir. Boş kalan kontenjanlara kayıt yaptırabilmek için sadece ön başvuru yapmış olmak yeterlidir.
  • İlan edilen boş kontenjanlara göre kayıtlar31 Ağustos 2018’degelen kişilerin öncelik sırasına  göre alınarak kayıt süreci tamamlanacaktır.
  • Her öğrenci bağlı bulunduğu listenin kayıt tarihine göre kayda gelmelidir.