Pedagojik Formasyon Öğretmenlik Uygulaması Hakkında

Gaziantep ili dışında Öğretmenlik Uygulaması stajını yapacak olan kişiler için gerekli durumlarda kullanabilecekleri öğrenci belgesi talebi ozgur.demir@hku.edu.tr adresine yapılabilir. Atılan maile isim, TC kimlik numarası ve hangi ilde stajın yapılacağını yazmak gerekmektedir. Bu kişilere ilgili evrak tekrar mail yolu ile gönderilecektir. Belgenin aslını ise öğrencinin sonraki süreç içerisinde elden alması gerekmektedir.Ayrıca daha önceden duyurusu yapılan, verilecek olan dilekçede Gaziantep ili dışında staj yapacak kişilerin hangi branş öğretmeninden danışmanlık aldığı mutlaka bildirilmelidir.