Pedagojik Formasyon Sertifika Programı Öğrencilerinin Dikkatine

Üniversitemiz bünyesinde yürütülmekte olan pedagojik formasyon sertifika programı öğrencilerinin staj uygulamaları 20 Ocak 2017 tarihi itibari ile tamamlanmıştır. Öğrencilerimizin stajları ile ilgili bilgiler staj okulları yönetimleri tarafından Milli Eğitim Bakanlığı sistemi olan MEBBİS’e girilmektedir. Öğrencilerimizin tümü sisteme tanımlanmış olup gerekli bilgilerin işlenmesi henüz devam etmektedir. Bu süreç okullarca tamamlandığında tarafımıza iletilecek bilgiler doğrultusunda sertifikalar en kısa zamanda hazırlanacaktır. Üniversitemiz bu süreç ile ilgili olarak ilgili staj okulları ile işbirliği ve iletişim halindedir. Süreç tamamlandığı taktirde ilgili duyurular resmi web sitemiz üzerinden yapılacaktır.

Eğitim Fakültesi Dekanlığı