Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Bahar Dönemi İçin Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlar
Kayıt Hakkı Kazanan Adaylara Önemli Duyuru!
Programlara Asil Öğrenci Olarak Kabul Edilen Adayların Kesin Kayıtları En Geç 14 – 15 Ocak 2019 Tarihlerinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sekreterliğinden Yapılacaktır. (Kayıtlar Şahsen Yapılacaktır.)

Programlara Yedek Olarak Kabul Edilen Adayların Kesin Kayıtları 16 Ocak 2019 Tarihinde Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sekreterliğinden Yapılacaktır. (Kayıtlar Şahsen Yapılacaktır.). Asil Listeden Adaylar İle Kontenjan Dolmadığında, Yedek Listeden Sırası İle Adaylar Kayıt Yaptırmak İçin Çağırılacaktır.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler:

1. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi (e-devlet çıktısı / noter onaylı örneği / aslı) (Lisans – Yüksek Lisans)
  2. Not Döküm Belgesi (aslı / noter onaylı örneği) (Lisans – Yüksek Lisans)
  3. ALES Belgesi (Tezli ve Doktora Programları için)
  4. Yabancı Dil Sınav Belgesi (Doktora Programı için)
  5. 4 Adet Fotoğraf
  6. Askerlik Durum Belgesi (e-devlet çıktısı)
  7. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  8. İkametgâh Belgesi (e-devlet çıktısı veya muhtarlık)

Online Başvuru Formu

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON ANABİLİM DALI FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ASİL KAYIT HAKKI KAZANAN LİSTESİ
1 GÜLSÜM ÇETİN