SBE İşletme Uzaktan Öğretim Başvuru Sonuçları

İşletme Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans online başvuru sonuçları aşağıda bulunmaktadır.

Kesin kayıt işlemleri 4-13 Şubat 2015 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Müdürlüğünde yapılacaktır. İlgili tarihlerde kesin kayıt işlemlerini yapmayan öğrenci adayları kayıt hakkını kaybeder. 7-8 Şubat 2015 Cumartesi Pazar günleri saat 10:00-15:00 saatlerinde öğrenci kayıtları yapılabilecektir.

Dersler 16 Şubat 2015 tarihinde başlayacaktır.  Ders prgramları ise önümüzde ki günlerde ilan edilecektir.

Ders Kayıt işlemleri 9-13 Şubar 2015 tarihleri arasında her programın ders kondinatörü tarafından öğrencilerle beraber yapılacaktır.

KESİN KAYITTA İSTENECEK BELGELER

1. Diploma veya geçici mezuniyet belgesi aslı

2. Not döküm belgesi aslı

3. ALES belgesi (Tezli Programlar, Siyaset Bilimi ve Uluslararası Ticaret Tezsiz ve Doktora Programları için)