Uzaktan Öğretim Türk Dili ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Dersleri Vize Sınavları

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!!
09.11.2015

UZAKTAN ÖĞRETİM YÖNTEMİYLE VERİLEN TÜRK DİLİ VE AİİT DERSLERİNİN ARA SINAVI 16.11.2015-22.11.2015 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRETİM YÖNETİM SİSTEMİ ÜZERİNDEN YAPILACAKTIR.
SINAVLAR  HTTP://OYS.HKU.EDU.TR     ADRESİNE YÜKLENMİŞTİR.

• HER DERS İÇİN İKİ SINAV UYGULAMA HAKKINIZ VARDIR. SİSTEM YÜKSEK OLAN PUANINIZI ALACAKTIR.
  • OBS’DE KULLANDIĞINIZ KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZLE İNTERNET SAYFASINDA OYS.HKU.EDU.TR ADRESİNDEN SINAV UYGULAMASI YAPABİLİRSİNİZ.
  • SİSTEME GİRİŞ YAPAMAYAN ÖĞRENCİLER, DERS KAYDINIZI KONTROL EDİP BİLGİ İŞLEM MERKEZİNE BAŞVURUNUZ.
  • SINAVLARDA 20 TEST SORUSU VE 25 DAKİKA SÜRE OLACAKTIR.

ARA SINAVIN KONULARA GÖRE SORU DAĞILIMI
(TÜRK DİLİ I)
VURGU, SÖZCÜKTE YAPI, CÜMLE BİLGİSİ, ANLATIM BİÇİM VE TEKNİKLERİ

(AİİT I )