Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifika Programı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ayla YAVA koordinatörlüğünde düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 25 Şubat- 05 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak olup başvuru için son gün 18 Şubat 2019′ dur.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar duyuru ekinde bulunan “Başvuru formu” nu eksiksiz ve doğru şekilde doldurup, taratarak program sorumlusunun aşağıda belirtilen mail adresine göndermesi gerekmektedir.

Programa kimler başvurabilir ?

• Bir kurumda çalıştığını belgelemek koşuluyla hemşirelik lisans mezunları, hemşirelik lise mezunları, ebelik mezunları ( Hemşire yetkisi almış), sağlık memurları katılabilir.

Program ücreti ile bilgi için aşağıdaki linke ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için
Program Sorumlusu :
Prof. Dr. Ayla YAVA