Hasan Kalyoncu Üniversitesinde Kayıt Heyecanı

2013 – 2014 lisans yerleştirme sonuçlarınagöre Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde öğrenim görmeye hak kazanan öğrenciler 02.09.2013 tarihinden itibaren kayıtlarını yaptırmaya başladı.
Üniversitede öğrenci kayıtları en kısa ve en kolay şekilde tek merkezden idare ediliyor. Şehir dışından gelen öğrenciler için Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından havaalanı ve otogara stand kurulup, servis tahsis ediliyor. Gaziantep’e yeni gelen öğrenciler, üniversiteye ai tücretsiz servislerle kampüsdeki kayıt merkezine getiriliyor. Şehir dışından gelen öğrenciler için Gaziantep’in tanıtımının yapıldığı öğrencilere ayrıca yurt vebarınmaolanaklarıileilgili de bilgilerveriliyor.Öğrencivevelileriçin her türlükolaylığındüşünüldüğükayıtlaresnasında, kampüs içi sosyal imkanlar ve yeşil akıllı kampüs modeli anlatılıyor.
Ek kontenjan döneminde de öğrencilerini bekleyen Hasan Kalyoncu Üniversitesi, bölgenin bilim merkezi olarak emin adımlarla hızla ilerliyor.