3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi

Düzenleyen Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü
Organizasyon Arş. Gör. Can ÖZCAN
Dil Türkçe
Açiklama Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ile birlikte 28-29 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi’nde (ULUK 2019) yer almanız bizi mutlu edecektir.

Kongrede; sektör paydaşları, alanda çalışan akademisyenler ve bölüm başkanları farklı oturumlarda bir araya geleceklerdir. Böylece sektör sorunları ve vizyonu ile akademinin birlikte sinerji ve çıktılar oluşturabileceği bir ortam sağlanacaktır.

Kongremiz misyonunu şu şekilde belirledi: “Tedarik zinciri, lojistik ve taşımacılık disiplinlerindeki araştırmaları, yenilikleri, uygulamaları, eğilimleri paylaşma ve tartışma amaçlarına yönelik olarak, akademisyenler, iş dünyası, teknoloji geliştiricileri ve politika yapıcılar arasında benzersiz ve yüksek nitelikte bir platform oluşturmak, Türkiye’nin sürdürülebilir kent içi ve ulusal taşıma-lojistik alt yapısına ve uluslararası ulaştırma koridorlarında stratejik öneme sahip olmasına katkı sağlamak, taşımacılıktan lojistiğe dönüşüm sürecine destek vermek, alandaki bilginin oluşması ve korunmasını teşvik etmek için ağ kurmak ve ilgili kuruluşlarla birlikte küresel girişimlerde bulunmayı teşvik etmektir.”

Etkinliğe katıl

2019-11-28 09:00 2019-11-29 17:00 Europe/London 3. Ulaştırma ve Lojistik Ulusal Kongresi Türü Kongre Konu Ulaştırma ve Lojistik Konusmaci(lar) Düzenleyen Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Organizasyon Arş. Gör. Can ÖZCAN Dil Türkçe Açiklama Hasan Kalyoncu Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün ev sahipliğinde, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi ile birlikte 28-29 Kasım 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 3. Ulaştırma ve Lojistik […] Kongre Kültür Merkezi
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
×
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.
×