Sosyal ve Beşeri Bilimlerde TÜBİTAK Proje Yazım Eğitimi

Düzenleyen Dr. Öğr. Üy. İsmail Hakkı TOMAR
Organizasyon HKÜ Eğitim Fakültesi, KALİTTO
Dil Türkçe
Açıklama Eğitimin Amacı; Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında çalışan araştırmacılara ve doktora öğrencilerine TÜBİTAK proje programlarına yönelik proje yazımı ve yönetimi konusunda eğitim vermektir. Etkinlik aynı zamanda katılımcılara araştırma projelerinde proje yazma ve uygulama sürecinde karşılaşabilecekleri sorunların cevabını sunmayı amaçlamaktadır. Kuramsal ve uygulamaya dönük olarak, konularında -proje deneyimi sahibi- uzman kişiler tarafından sunulacak dersler, katılımcıların proje yazma sürecinde; proje yönetiminden bütçelemeye, değerlendirme ölçütlerinden ekip oluşturmaya kadar tüm aşamalarda yetkinliğini arttıracaktır. Etkileşimli katılım ile katılımcıların proje önerisi geliştirmeleri amaçlanacak ve uygulama derslerinde bu öneriler proje formatında geliştirilecektir.

Etkinliğe katıl

2019-9-12 08:30 2019-9-14 17:00 Europe/London Sosyal ve Beşeri Bilimlerde TÜBİTAK Proje Yazım Eğitimi Türü Eğitim Konu Sosyal ve Beşeri Bilimlerde TÜBİTAK Proje Yazım Eğitimi Konusmaci(lar) Prof. Dr. Yaşar ÖZBAY, Prof. Dr. Şener BÜYÜKÖZTÜRK, Prof. Dr. Şükrü ÖZEN, Prof. Dr. Ayşe Rezan ÇEÇEN EROĞUL, Doç. Dr Erkan Turan DEMİREL Düzenleyen Dr. Öğr. Üy. İsmail Hakkı TOMAR Organizasyon HKÜ Eğitim Fakültesi, KALİTTO Dil Türkçe Açıklama Eğitimin Amacı; Sosyal ve Beşeri Bilimler alanında çalışan […] Eğitim Fakültesi Yeni Binası
Takvime Ekle
Daha önce başvuru yapılmış.
Teşekkür ederim! Etkinliğe katıldın.