2019-2020 Güz Dönemi Yatay Geçiş Başvurulari Kabul Edilen Yedek Öğrencilerin Listesi

AD SOYAD BÖLÜM
AYŞEGÜL DEMİR OKUL ÖNCESI ÖĞRETMENLIĞI
AYŞEGÜL ÜZER ÖZEL EĞİTİM ÖĞRETMENLİĞİ
MİRAY ANKA ASLAN HUKUK
ABDULKADİR SOSAR HUKUK
ENES ŞENER HUKUK
YUSUF EMRE ÖZKAN PSİKOLOJİ
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ TARİHLERİ
Asıl olarak kazananlardan kayıt yaptırmayan öğrenciler yerine yedek olarak kazananların ilanı 19 Ağustos 2019
Asıl olarak kazananlardan kayıt yaptırmayan öğrenciler yerine yedek olarak kazananların kayıtları 19-23 Ağustos 2019
Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler
  • Başvuru Formu
  • Güncel Tarihli Öğrenci Belgesi
  • 2 Adet Güncel Tarihli Onaylı not durum belgesi (Transkript)
  • 2 Adet Güncel Tarihli Onaylı müfredat ve ders içerikleri
  • Güncel Tarihli Disiplin cezası almamış olduğunuza ilişkin belge
  • ÖSYM sınavına girdiği yıla ait sonuç belgesi
  • ÖSYM sınavına girdiği yıla ait detaylı sonuç belgesi
  • Hazırlık sınıfı ve/veya eşdeğer yabancı dil sınavlarından başarı belgesi ( Dip not: “İnşaat Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ile Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencileri için bu belge zorunludur! “)
  • İlk ve Acil Yardım(Paramedik) bölümü için heyet raporu zorunludur.
  • Nüfus Cüzdanı Sureti
  • İkametgâh Belgesi (e-devlet)
  • 6 adet fotoğraf
  • Öğrenim ücreti makbuzu

NOT: Başvuruda beyan edilen belgelerin asılları teyit edilmediğinde ve eksik evrak teslimi yapıldığında kayıt işlemi yapılmayacaktır.
ÖNEMLİ: Tüm kayıt olacak öğrencilerin Yatay Geçiş yapmasına engel bulunmadığına dair onaylı belgeyi getirmeleri zorunludur.