Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Tamer Yılmaz’ın rektörlük görevine atanması nedeniyle, rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanmasından duydukları memnuniyeti belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyarette, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Üniversite’de yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

Prof. Dr. Tamer Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’ya plaket takdim etti.